Judoclub Leopoldsburg

...Ook jij kan judo leren bij ons!!!!!

Artikelen

Filter
 • Kyu examens op vrijdag 28 mei 2010

   Op vrijdag 28 mei 2010 was het weer zover. De eerste dag voor de Kyu examens. De ene al wat zenuwachtiger als de andere maar allemaal gemotiveerd om een goed examen af te leggen.

  Dat de voorbije trainingsmaanden positief zijn geweest bewijzen niet alleen de goede resultaten op de tornooien maar ook de goede examens.

 • Weekendje Otegem 22 en 23 mei 2010

   
  Op zaterdag ochtend ( allé bijna middag) vertrokken we met 10 judoka's en 4 begeleiders/supporters naar het verre Otegem (West Vlaanderen). Jegor kon op het laaste nippertje niet deelnemen wegens een verschoven muziekexamen.
  Nele , Idris en Cedric zouden hun kansen wagen op zaterdag bij de U15. Jill, Kayleigh, Kim, Adam, Mustafa, Tom en Jeffrey zouden onze kleuren op Zondag verdedigen.

 • Internationaal tornooi te Venray op 29 en 30 mei 2010

   
  Op 29 Mei 2010 gaat Tom deelnemen aan de 36 ste editie van het internationale tornooi te Venray. Dat er ook grote tornooien bestaan bewijzen de volgende cijfers wel.

  Verspreid over 2 dagen zullen 1659 judoka's uit 304 clubs uit 23 landen deelnemen.
  Tom zal op 29 mei uitkomen in de categorie U15 ( geboortejaar 1998 - 1997 - 1996) in de klasse -42kg. Momenteel zijn er in deze klasse al 59 deelnemers ingeschreven.
  De kampen gelden volgens de nederlandse regels. Shime-waza ( verwurgingen) en sutemi-waza ( offerworpen) zijn toegelaten. Kansetsu-waza ( armklemmen) zijn verboden.

  Er zijn nog een aantal supporterplaatsen vrij.

 • Flash - Geen training op vrijdag 11 juni - Flash

   
  Doordat er op 13 juni de zoveelste verkiezing zal doorgaan is de sporthal bezet vanaf 11 tot 14 juni.
  Er zal dus geen training kunnen plaatsvinden op vrijdag 11 juni.alt

  Men zeggen het voort !

 • FLASH Laatste nieuws


  Op zaterdag 8 mei zijn de U11 / U13 / U15 judoka's uitgenodigd voor de open randori training te Neerpelt. Deze zal doorgaan van 16h30 tot 18h00op het domein " Dommelhof" te Neerpelt.
  Ik zou alle wedstrijdjudoka's hier graag aanwezig zien, de anderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Er zullen judoka's van Neerpelt, Koersel en Maasmechelen aanwezig zijn. Deze training valt vlak na de provinciale training. Als de 2 punten voor het jeugdcriterium voor jouw niet zo belangrijk zijn zou ik je aanraden te kiezen voor de training in Neerpelt. Je kan natuurlijk ook altijd beiden doen ;-) .

  Op 14 en 28 mei zal Gerard en Katrien (trainers van Koersel) les komen geven in onze Dojo. De miniemen en cadetten van groep 2 worden dan uitgenodigd om voor een keertje mee te trainen bij groep 3 ( van 20h00 tot 21h30).

  groetjes Yvan

 • Jeugdtornooi KOERSEL van 02 mei 2010


  JC Leopoldsburg heeft vandaag deelgenomen aan het jeugdtornooi in Koersel.  Ondanks de periode van communievieringen en andere feesten gaf JC Leopoldsburg toch present met 10 judoka's.

  's Voormiddags traden 7 judoka's aan bij de miniemen (U13).  Hun vertrouwde coach Yvan kon er helaas niet bij zijn, want de familie Huysmans moest feestvieren.  Trouwens: proficiat met je communie, Tom!  Twee interim-coaches werden opgetrommeld om onze competiteurs met raad en daad bij te staan.  Onze miniemen lieten zich hierdoor echter niet uit het lood slaan en besloten coach Yvan een mooi communiegeschenk te geven door puike resultaten neer te zetten: 2 eerste plaatsen, 2 2de plaatsen, 1 3de plaats (die evengoed een eerste plaats had kunnen zijn gezien het een ex aequo was met drie judoka's die elk 2 wedstrijden hadden gewonnen).