Judoclub Leopoldsburg

...Ook jij kan judo leren bij ons!!!!!

Artikelen

Filter
 • Onze beste wensen

   

 • JC Leopoldsburg "Beste Club" op Kersttornooi Lummen

   
  Met 12 Deelnemers bij de U11 en U13 scoorden we genoeg punten om uitgeroepen te worden tot "Beste Club" op het Kersttornooi van 18 dec 2010 te Lummen.
  Ook op het laatste tornooi van het seizoen 2010 plaatsten de jonge judoka's van Leopoldsburg zich weer in de kijker. Ook onze startende wedstrijdjudoka's zijn de laatste 3 tornooien geweldig gegroeid.

 • Uitslag tornooien 2010

   
  Het tornooi-seizoen 2010 zit erop. Dat onze judoka's puike prestaties leverden staat buiten kijf. Enkele waren al doorwinterde veteranen, voor andere was het een eerste kennismaking met het wedstrijdjudo.

  Vanaf 1 jan 2011 zullen enkelen de overstap maken naar een volgende categorie. U11 -> U13 of U13 -> U15.

 • Foto's Sinterklaas bezoek online


  De foto's van de invasie van de zwarte pieten op vrijdag 3 dec 2010 staan nu online. Je vind ze in de fotogalerij onder "Onze Club"

 • Schitterend resultaat op tornooi in Lanklaar


  Op 12 dec 2010 trokken we onder het toeziende oog van voorzitter Nestor Kox ;-) naar het tornooi van JC Samourai Dilsen te Lanklaar.
  Met 11 van de 13 ingeschreven judoka's ( 2 afzeggingen U13 in extremis) haalden we er een schitterend resultaat.

 • Eurosystornooi Houthalen

  Het eerste tornooi van de drukke decembermaand vond plaats op 5 dec 2010 te Houthalen. Ondanks het barre weer en de gure weersvoorspelling daagde 11 van de 14 ingeschreven judoka's op.
  We worden het al een beetje gewoon maar JC Leopoldburg scoorden weer zeer goed. 4 eerste plaatsen, 2 tweede plaatsen en 3 derde plaatsen was het uiteindelijke resultaat.

 • De Sint stuurt zijn zwarte pieten naar JC Leopoldsburg

   
  Op de vrijdag training van 3 dec 2010 vielen onverwachts, op het einde van de training van groep1, 2 zwarte pieten de dojo binnen. De Sint had het zelf te druk om te komen dus stuurden hij zijn knechten dan maar.

 • Kampioenenhuldiging Leopoldsburg 27 nov 2010

   
  Naar goede gewoonte werden ook dit jaar enkele kampioenen gehuldigd door de gemeente. Voor JC Leopoldsburg werden de volgende personen afgevaardigd.