Judoclub Leopoldsburg

...Ook jij kan judo leren bij ons!!!!!

Artikelen

Filter
 • Tornooi Diepenbeek 2 x goud 2x zilver en 2 x brons


  Op 24 jan 2010 waren we met 7 judoka's aanwezig op het tornooi te Diepenbeek. 4 U13 in de voormiddag en 3 U11 in de namiddag. Voor 3 van hun zou het de vuurdoop worden.
  Kim bij de U13 en Dean en Raphaël bij de U11 zouden voor de eerste keer proeven van het wedstrijdjudo.

 • 2 x goud en 2 x brons op SVS Hasselt 13 jan 2010


  Slechts 3 dagen na het tornooi in Gruitrode konden we al aantreden voor het jaarlijkse scholenkampioenschap van Vlaanderen te Hasselt. Dit jaar hadden de inschrijvingen wel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk raken toch 7 judoka's ingeschreven.  5 bij de U13 en 2 bij de U15. Ondanks het slechte weer zijn er toch veel scholen van buiten de provincie aanwezig. Een mooi gevuld tornooi dus op 8 matten.

 • JC Leopoldsburg gans W-kend aanwezig op tornooi te Gruitrode

   
  Op 9 en 10 januari waren onze leden aanwezig op het tornooi van de Dommelslag te Meeuwen-Gruitrode. Het begon al s'morgensvroeg voor onze kadetten. Om 8h15 met zijn allen ondanks het winterseweer richting kerkplein te Gruitrode. Bij de U15 hadden zich 3 deelnemers opgegeven, Nele en cedric die overgegaan zijn van de U13 en Jegor die voor de eerste keer zou kennismaken met het wedstrijdjudo.

 • Beste wensen voor 2010

   
  Het nieuwe jaar is toch weeral enkele dagen oud en het bestuur van JC Leopoldsburg wil dan ook via deze weg aan iedere judoka en zijn (haar) familie een gezond en sportief 2010 toewensen.
  Het belangrijkste is dat we op een gezonde en sportieve manier in een goede sfeer onze favoriete sport kunnen blijven beoefenen.