Judoclub Leopoldsburg

...Ook jij kan judo leren bij ons!!!!!

Artikelen

Filter
 • Nieuwe tornooi info beschikbaar

   
  Er is weer nieuwe tornooi-info beschikbaar onder " Info voor onze judoka's" -> Downloads -> belangrijke info -> Wedstrijden.

   

 • Weblink BK senioren


  Er is een nieuwe weblink beschikbaar ivm het Belgisch Kampioenschap +20 op 6 november 2010.

  Je vind er ook de uitslagen van de voorbije kampioenschappen.

  Info belgische kampioenschappen

 • Uitnodiging Reg IP U13

   
  Op 11 november 2010 zal zoals jullie ondertussen wel weten het regoniaal interprovinciaal ploegentornooi U13 plaatsvinden in Meeuwen - gruitrode.

  Meer info vind je in de uitnodiging !

 • Nieuwe uitnodigingen beschikbaar


  In de download sectie " info voor onze judoka's" -> "belangrijke info" -> "wedstrijden" zijn er nieuwe tornooi uitnodigingen beschikbaar.
  Deelnemers dienen zich tijdig aan te melden!!!

   

 • 2 nieuwe NI-Dan in JC Leopoldsburg !!!!! (en ook nog eentje in Koersel)


  2 nieuwe NI-DAN voor de Judoclub Leopoldsburg!!!

  Yvan en Henny hebben vandaag hun examen afgelegd voor hun 2de dan-graad.  Allebei zijn ze geslaagd en klimmen ze een stapje hoger op de ladder van "MEESTER" of SENSEI in de judo.  Vanaf nu hebben ze de graad van NI-dan!! Van ganser harte gefeliciteerd.  Alle judoka's van de club kunnen er een voorbeeld aan nemen.  Een verslagje (met een fotooke) volgt nog wel.

  Proficiat!!!

  PS: Ook Katrien Natolie van Koersel heeft met succes haar examen van 2-de DAN afgelegd.  Hartelijk gefeliciteerd vanwege JC Leopoldsburg.  De drie Limburgse kandidaten zijn alle drie geslaagd.  Knap werk

    

 • Selectietraining U13


  Op zaterdag 16 oktober gaat er een selectietraining door in sporthal " Alverberg" te Hasselt. ( plaats van de normale prov. trainingen). Van 14h00 tot 16h00.
  Deze training richt zich speciaal tot de kandidaten van de provinciale ploeg U13. De geselecteerden zullen op 11 november de Limburgse kleuren verdedigen tijdens het REG Inter prov. ploegenkampioenschap.