Judoclub Leopoldsburg

...Ook jij kan judo leren bij ons!!!!!

Artikelen

Filter
 • JC Leopoldsburg triomfeert op het tornooi van de Voerstreek

   
  Ondanks een kleine delegatie van 7 deelnemers (5 U13 en 2 U11), de rest had andere verplichtingen ( schoolfeesten en vormsels), hebben we de beker voor de beste miniemenploeg en de beker voor de beste pupillenploeg binnengehaald. De resultaten logen er dan ook niet om. 6 éérste plaatsen en één 2 de plaats leverde voldoende punten op.

 • Medaille-oost op het 2 daagse tornooi in Lommel

   
  15 judoka's hebben de Leopoldsburgse kleuren verdedigd op het zware internationale tornooi op 10 en 11 April te Lommel. Op zaterdag was het eerst de beurt aan onze 9 miniemen (U13). In de namiddag gevolgd door 3 pupillen (U11). En op Zondag was het dan aan onze 3 kadetten (U15).

 • 4 x goud en 3 x brons Zonhoven 4 april 2010


  Op 4 april 2010 trokken we met 12 judoka's naar het tornooi in Zonhoven. Een rijk gevuld deelnemersveld met judoka's uit Engeland, Duitsland en Nederland.

  In de voormiddag mochten onze 9 miniemen hun kunnen tonen. Voor Adam en Mustafa zou het hun eerste deelname worden. Beide toonden een grote inzet maar gebrek aan ervaring en een zware poule onthielden hen van winst. het is echter duidelijk dat er capaciteiten in deze jongens zit.
  Jeffrey deed voor het eerst na zijn operatie ook terug mee. De lange afwezigheid en de overgang naar de miniemen waren vandaag er een beetje teveel aan. Geen winst maar toch een paar mooie kampen. Even terug wat trainen en je zal er weer staan.