Judoclub Leopoldsburg

...Ook jij kan judo leren bij ons!!!!!

Artikelen

Filter
 • Beheer je eigen gegevens

   

  Via de website van de vlaamse judofederatie krijgt u als lid de mogelijkheid om in te loggen op uw persoonlijke gegevens. Leden die voor de allereerste keer inloggen dienen het paswoord te gebruiken dat onderaan in het midden op de vergunningskaart terug te vinden is.

  Bekijk hier de handleiding voor de leden.

 • Tornooi van de fruitstreek 13 en 14 nov 2010


  Het tornooi van de fruitstreek zit er weer op. Op 13 en 14 november was JC Leopoldsburg met succes aanwezig op dit tornooi.
  Oorspronkelijk waren er 10 miniemen (U13) en 5 pupillen  (U11) ingeschreven voor zaterdag en 1 cadet (U15) voor zondag.
  Door omstandigheden moesten 3 miniemen forfait geven. De anderen gingen er vurig tegenaan en veroverden 1 eerste, 1 2de en 3 derde plaatsen.
  En dit op een internationaal deelnemersveld. ( ploegen uit USA, GB, nederland en Duitsland). Inderdaad er was een grote delegatie van Amerikanen aanwezig en die hadden niet hun zwaksten judoka's gestuurd.

 • Kampioenenhuldiging Leopoldsburg

   
  Op zaterdag 27 november zal weer de jaarlijkse kampioenenhuldiging plaatsvinden in de gemeentelijke feestzaal. Toegangskaarten zijn gratis te verkrijgen bij Nestor.

  De club neemt de toegangsprijs op zich.

  Worden dit jaar afgevaardigd voor judoclub Leopoldsburg:

  Clubkampioen meisjes  Amelien Deckers
  Clubkampioen jongens  Tom Huysmans
  Prov. kampioen U15        Nele Hendrickx

 • Uitslag Reg IP ploegentornooi U13 op 11 nov 2010


  Op 11 nov 2010 vond in Meeuwen-Gruitrode het regionaal interprovinciaal kampioenschap voor miniemen (U13) plaats.
  Judoclub Leopoldsburg leverde 10 van de 40 deelnemers voor Limburg ( 25 jongens en 15 meisjes).
  Omdat we elk jaar moeten aantreden met een onvolledige ploeg hadden we dit jaar enkele reserven voorzien. Bij de meisjes hadden er 2 forfait gegeven zodat we toch nog 1 meisje tekort kwamen. Bij de jongens daagden er uiteindelijk 27 jongens op. Hoofdcoach Bart moest dan ook de harde en moeilijke beslissing nemen om ter plaatsen 2 jongens van de lijst te schrappen. Rekening houdend met de leeftijd en de ranking in het jeugdcriterium was ook onze Maik een van de slachtoffers.

 • Training op verplaatsing


  Op vrijdag 05 november 2010 zal er geen training plaatsvinden in onze eigen dojo wegens de vakantieregeling. Voor degene die willen is er echter een training op een gastlocatie, nl. de dojo van JC Bushido Eksel.

  We gaan samen trainen met de judoka's van Eksel van 19h00 tot 20h00. JC Eksel is de club waar ik in mijn jonge jaren (lang geleden) heb vertoefd.